Valitse sivu

Pitkään sitä tuli mietittyä ja pikkupojasta asti haaveiltua. Keväällä tulisi 40v mittariin, joko sitä vaikka itselle lahjaksi kävisi kyseisen ammatin?

Ei tästä tarkoitus ollut täysin muita korvaavaa ammattia koskaan tehdä mutta olisihan se mukava jotain omiakin reissuja järjestää ja tuota luonnossa liikkumisen iloa eteenpäin jakaa.

 

Vaihtoehtoja oli monia, mutta perhe ja muut työhommat rajoittaa kuitenkin melkoisen paljon osallistumista koulutukseen.

 

Eipä hätää …tarpeeksi kun kyseli niin vastaus toiveeseeni löytyi Haapavedeltä (Jokilaakson koulutuskuntayhtymästä lyhyemmin Jedusta)

 

Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto 2017 valmistava koulutus.

Homma toimii lyhykäisyydessään niin että täysin oman aikataulun mukaan voit homman suorittaa vuodessa tai vaikka kahdessa.

 

Koulu järjestää aikuisille suunnatussa koulutuksessa pari kertaa kuukaudessa lähiopetuspäivän jota laajennetaan muutamalla etäopetuspäivällä.

Näytöt voi suoritta joko Koulun kanssa tai heidän ohjeitten mukaan vaikka omalla paikkakunnalla alan yrityksen kanssa yhteistyössä.

Tietysti ennen kuin näyttöjä kannattaa lähteä suorittamaan kannattaa lähipäivät ja etäopiskelu hoitaa edes jollekin mallille.

Tietysti pakolliset osiot joihin kuuluu esim. voimassa oleva Ensiapu 1 ja 2 koulutus pitää olla suoritettua tai korttien voimassa ennen kuin edes näyttöjä voi alkaa suorittamaan.

 

No nyt on iso päätös tehty ja koulun kirjoille menty. Kevät on kuitenkin sen verran pitkällä ja kesällä kovin vähän toimintaa kouluissa joten todellinen aloitus menee sitten syksylle 2017

 

No ensikesälle on kuitenkin muutamia vaellus tapahtumia tiedossa joista voitte lukea lisää Sastan 64 Wild ja Kebnen vaellus 2017